عدد الرسائل : 461 العمر : 37 الجنسية : مصر العمل : امة الله الهوايات : تعلم القرءان نشاط العضوة : ... : {قُلْ هَذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللّهِ عَلَى بَصِيرَةٍ أَنَاْ وَمَنِ اتَّبَعَنِي وَسُبْحَانَ اللّهِ وَمَا أَنَاْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ} تاريخ التسجيل : 01/11/2007
موضوع: صينية السمك المحشى فى الفرن الثلاثاء فبراير 03, 2009 5:06 pm
دي برضه أكلة تانية لما هتعمليها هتاكلي صوابعك وراها المقادير:- • كيلو سمك "أي نوع بتحبيه". • نص حزمة شبت مقطعة قطعا صغيرة. • نص حزمة كزبرة مقطعة قطعا صغيرة. • نص حزمة بقدونس مقطعة قطعا صغيرة. • 3 حبات طماطم مقطعة قطعا صغيرة. • 1حبة فلفل أخضر مقطعة قطعا صغيرة. • 1 حبة فلفل أحمر حار مقطعة قطعا صغيرة. • بصلة مقطعة قطعا صغيرة. • نص رأس ثوم مفروم. • عصير 3 ليمونات. • معلقة كمون. • بهارات سمك. • ملح وفلفل. • ربع كوب زيت ذرة. • 3 ليمونات مقطعة شرائح. الطريقة:- 1. هاتِ السمك واغسليه كويس. 2. اخلطي كل المقادير الباقية اللي عندك مع بعضها وقلبيهم مع بعض كويس وبعد كده احشي بيهم قلب السمك... سيبي السمك مع الخليط ده لمدة 3 ساعات علشان السمك يتبل كويس. 3. بعد مرور 3 ساعات هات صينية فرن ورصي فيها السمك وغطي الصينية بورق الألمونيوم ودخليها الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة نص ساعة. 4. بعد مرور النص ساعة خرجيها من الفرن وشيلي من عليها ورق الألمونيوم ودخليها تاني لمدة ربع ساعة علشان السمك يحمر وبعد كده خرجيها، ممكن مع الطبق ده تعملي طبق رز أبيض وطبق سلطة جرجير...