عدد الرسائل : 461 العمر : 37 الجنسية : مصر العمل : امة الله الهوايات : تعلم القرءان نشاط العضوة : ... : {قُلْ هَذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللّهِ عَلَى بَصِيرَةٍ أَنَاْ وَمَنِ اتَّبَعَنِي وَسُبْحَانَ اللّهِ وَمَا أَنَاْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ} تاريخ التسجيل : 01/11/2007
موضوع: طريقه لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ الإثنين يناير 26, 2009 3:56 pm
مثلثات جبنة(كيري او بريزيدون او لافاشكيري او اي نوع) 3مكعبات مرقة دجاج(ممكن يبقو اتنين لو مش عايزاها مالحة اوي) 3فصوص ثوم 3حبهان 3بيضات 3 ملاعق ك دقيق نص كوبايه زيت ولون طبيعي احمر(من عند العطار) بمقدار حباية فلفل اسود او مثل راس الدبوس فقط الطريقه 1)تضعي كل المكونات في الخلاط بس خدي بالك تفركي مرقه الدجاج بايدك الاول وكمان خدي بالك ان اللون الطبيعي يبقي بمقدار راس الدبوس بس عشان مايبقاش غامق اووي ويبقي لونه فاتح زي الجاهز بالضبط 2)تضعي المقدار في كوبين ستانلس مدهونين بالزيت (المقدار هايعمل كوب ونص) وخدي بالك ان الخليط بيرتفع يعني تتركي مسافة قليله في الكوب وان لم يكن لديك كوب ستانلس يبقي في اي كوب يتحمل الحراره وتضعي الاكواب في حله بها ماء (مثل طريقه الكريم كراميل) لكن تغطي الحلة وتترك تغلي لمده ساعة الاربع 4)اقلبي الكوب في طبق وممكن تدوري بالسكينة حول اللانشون عشان يسهل نزوله واخيرا قطعيه شرائح وتمتعي انت واسرتك بطعم اللانشون الطبيعي اللذيذ والامن وسلامي